Anna Climent regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi ha declarat davant el rebuig del TSJ del recurs de l’Ajuntament referent a Alcoinnova «des de Compromís ja vam advertir al govern de Toni Francés en la passada legislatura que la gestió judicial que estava fent-se del tema no era l’adequada, i el temps ens ha donat la raó, l’estratègia dels recursos presentats no tenia cap futur»

Compromís va denunciar al plenari que l’única via que podia funcionar era exigir que les màquines no entraren. Perquè, asseveren, «la llei que suposadament vulnerava la independència municipal no ha estat recorreguda ni interpel·lada als recursos de l’Ajuntament». Compromis recorda que «hi ha altres denúncies fetes sobre irregularitats en el projecte que encara estan pendents de resoldre, i eixes, si què s’incideix sobre el perjudici ambiental». Climent insisteix en que «el fons de la qüestió sempre ha sigut i és el medi ambient i eixa és la línia per la què no va apostar el PSOE en el seu moment».

Segons Climent «Pensem que el govern de Toni Francés ha estat malbaratant els diners dels alcoians en vies judicials que sabia que no arribarien a cap lloc amb una intencionalitat clara».

La regidora finalitza «Compromís es manté en la seua postura, Alcoinnova és un projecte important per a la ciutat i per a la comarca però la ubicació escollida atempta contra el medi ambient i per tant no és la correcta.»