L’Àgora va acollir la presentació d’ANEM (Agenda de Novetats i Esdeveniments Municipals) un nou servei de la FVMP per als municipis de tota la Comunitat Valenciana. L’acte va estar presidit per l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i Vicent Gil Olmedo, secretari General de la FVMP.

Es tracta d’una APP gratuïta, que confecciona la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, per a tots els municipis i mancomunitats associats amb l’objectiu d’ajudar a difondre de manera eficaç els esdeveniments dels municipis.

L’alcalde, Toni Francés, va comentar: «els ajuntaments som importants en el desenvolupament de la cultura i aquesta ferramenta ens ajudarà a millorar els serveis que oferim a la ciutadania, des de l’Ajuntament d’Alcoi, anem a donar suport a totes les iniciatives que presente la FVMP».

La FVMP ha presentat aquesta APP a les principals ciutats, València, Castelló de la Plana, Alzira, Xàtiva, Gandia, Dénia, Alcoi i Alacant, en actes que han aprofitat per a apropar als representants públics municipals i als treballadors al servei de l’administració local els avantatges i funcionament d’aquest nou servei.

ANEM serà una ferramenta on es farà arribar a tots els veïns de la Comunitat Valenciana els esdeveniments que s’organitzen. Però a més a més, multiplicarà exponencialment la difusió de cadascun dels actes. Es podrà arribar a la ciutadania dels pobles del costat, als de la comarca i als de tot el territori valencià. Serà la primera ferramenta informàtica que posa a l’abast de la ciutadania tot el mapa cultural i d’esdeveniments municipals de tot el territori valencià. Una ferramenta completa que comptarà amb diferents filtres per tal que la recerca d’informació s’ajuste al que necessitem: comarca, localitat, data, hora, lloc, tipus d’espectacle, públic objectiu, agenda, alertes i venda d’entrada.

Aquesta APP pot ser compatible amb altres més locals, ja que aquesta té una visió global de tot el territori municipal valencià i ajudarà a difondre els actes de cada municipi també entre veïnes i veïns d’altres localitats.

Moment de la presentació