Mari Carmen Agulló Pérez és l’alumna d’informàtica de les Aules de la Tercera Edat que ha guanyat el concurs de disseny del cartell que anuncia les activitats de fi de curs d’aquestes Aules.

Per primera vegada s’ha convocat un concurs per a dissenyar el cartell del fi de curs de les Aules de la Tercera Edat entre els alumnes d’informàtica i noves tecnologies, així poden posar en pràctica el que han aprés durant el curs. Cal destacar que sumant els dos cursos hi ha 124 matriculats.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, indica: «Aquest any és el primer any que hem fet el concurs, la nostra intenció és que es consolide i continuar amb aquesta iniciativa. Cal destacar que any rere any ha augmentat el nombre d’inscrits en les aules de la tercera Edat, el que demostra l’alt grau de satisfacció de les persones que participen en aquests cursos, hem passat en tres anys de 446 inscripcions als 807 d’aquest any».

En total hi ha 11 activitats diferents de les quals 6 tenen fins i tot llista d’espera. Durant el present curs els nostres majors han aprés Informàtica en dos nivells (inicial i mig), Treballs manuals, Balls de Saló, Dibuix i Pintura, Noves Tecnologies, i Història d’Alcoi. A més, hi han exercitat el seu cos amb classes de Gimnàstica i Ioga, i han pogut formar part de dues corals.