L’Ajuntament d’Alcoi segueix millorant els polígons de la ciutat, i ja ha asfaltat el Camí dels Talecons, partida dels Realets. Recordem que l’Ajuntament executarà, abans de final d’any, la millora dels Polígons industrials d’Alcoi per un import de 3,2 milions d’euros dels quals 2.076.124 euros els aporta l’IVACE i 1.122.243 euros, el mateix consistori local. La inversió serà la més important realitzada en àrees industrials i afectarà totes elles.

Aquest projecte se suma a la resta que ja s’estan duent endavant. Com es va anunciar a agost, la Junta de Govern Local va aprovar la licitació del projecte d’instal·lació del sistema de vigilància i de captura de matrícula a tots els polígons industrials d’Alcoi, un projecte que havia sigut molt demandat per part dels empresaris i permetrà incrementar la seguretat als nostres polígons amb un sistema que servirà per a vigilar a les entrades i eixides als polígons industrials a més d’incloure un sistema de captura de matrícules per si es produeix qualsevol incident poder conéixer els possibles causants.

També s’han licitat els projectes d’eficiència energètica als polígons (canvi de lluminàries i producció d’energia fotovoltaica), i estan en marxa des de finals de juliol, les obres del vial d’accés al polígon Santiago Payá.

Des del Govern es recorda que la millora dels polígons és un projecte que va iniciar a les nostres comarques, per part de la plataforma per la reindustrialització juntament amb els ajuntaments d’Ibi, Ontinyent i d’Alcoi i que s’ha estés a la resta de comarques de la Comunitat Valenciana gràcies a la política del Govern Valencià.