Els últims dies de pluja han retardat, mínimament, l’apertura al trànsit de vahicles del Pont de Sant Jordi, que es preveu per a aquesta setmana, una vegada asfaltat.

Jordi Martínez explica que «al llarg de l’estiu, les obres al Pont de Sant Jordi han anat a bon ritme, complint-se els terminis previstos i sense problemes d’importància, més enllà dels habituals inconvenients per als ciutadans que sempre presenta qualsevol obra. Esperem poder obrir al trànsit abans de començar el curs escolar que és el que més complica la circulació rodada i acabar, al llarg del mes, les obres d’una de les infraestructures alcoianes més emblemàtica, i que aquesta ciutat tenia pendents des de feia 30 anys».

Recordem que les obres a l’emblemàtic pont de Sant Jordi es van realitzar, en una primera fase, amb la rehabilitació de les balustrades que presentaven greus desperfectes. Enguany, les actuacions s’han centrat en les voreres i el planell, afectant també a algun «estribo».

Martínez conclou: «Després de dècades d’abandó del Pont de Sant Jordi, hem aconseguit afrontar una obra en una infraestructura fonamental per a la connexió de la ciutat, a més de contemplar un pla de manteniment. Ara ens toca actuar en altres ponts, com el del Viaducte, que també necessiten manteniment i que tampoc van rebre cap atenció per part dels governs anteriors».

Pont de Sant Jordi

Pont de Sant Jordi