El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi va detectar un abocador il·legal en la pujada a Serelles. Davant aquest fet, es va determinar dur endavant dues accions. Per una banda la investigació per descobrir el causant dels abocaments i per altra la neteja amb treballadors contractats a través del pla «Avalem Joves».

«Aquest espai ja està net, des de l’Ajuntament treballem pel manteniment de la ciutat i els paratges que ens envolten, sabem que la majoria dels alcoians respecten la ciutat i s’indignen quan veuen casos com aquests, estem investigant per trobar al culpable, tot i això demanem la col·laboració als que presencien o tinguen proves dels autors d’actes vandàlics perquè els facen arribar a través dels diferents canals de comunicació» explica el regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez.