Dijous durant la vesprada obrirà al trànsit el pont de Sant Jordi, una vegada estiguen acabats els treballs a les juntes de dilatació i d’enquitranament.  Les obres s’han retardat mínimament per les pluges tant de la passada setmana com del cap de setmana.

El regidor d’Obres, Jordi Martínez, destaca que «Estem satisfets perquè en dos mesos es duran endavant unes obres que s’havien previst en principi en cinc, aprofitant les vacances escolars i causant els mínims problemes de trànsit per a la ciutat».

Les obres eren necessàries i han consistit a reparar el tauler del pont i altres treballs estructurals, evitant que el Pont de Sant Jordi puga tenir algun problema greu en un futur immediat. A més, s’ha aprofitat per l’eliminació dels ampits, fer les voreres més amples i accessibles. Ara el pont tindrà dos dos carrils amb un asfaltat nou, després de llevar totes les capes que hi havia i reforçar l’estructura.

Després d’obrir al trànsit l’obra seguirà a durant unes setmanes més.

Cal destacar que a causa dels darrers atemptats, des de distintes administracions es recomana la instal·lació de mesures de seguretat, per això s’ha decidit seguint aquestes indicacions que pròximament es col·locaran uns «bolards» damunt de les voreres que respecten l’estètica del pont.

El regidor d’Obres, Jordi Martínez ha indicat que «sabem que totes les obres generen unes molèsties, però hi ha que fer-les pel manteniment de la ciutat i que no creen problemes posteriors més grans».

El Pont de Sant Jordi amb el nou asfalt