Del 18 al 24 de setembre, Alcoi organitzarà la I Setmana Modernista, que culminarà el cap de setmana amb una Fira que tindrà lloc a la Glorieta. La difusió de l’esdeveniment ja ha començat a través de diferents mitjans de comunicació: diaris, revistes, internet, televisió, ràdio i mupis tant en la ciutat com en municipis de la província d’Alacant i València.

La publicitat de la Fira ha arribat a diversos punts de les províncies d’Alacant i València amb els Mupis que ha instal•lat Impursa a ciutats com Ontinyent, Benidorm, Elx, El Campello i els municipis de la Foia de Castalla. Mitjans en l’àmbit de la Comunitat Valenciana i Catalunya, també faran difusió així com diversos mitjans locals i comarcals.

La regidora de Patrimoni i Turisme, Lorena Zamorano, indica que «durant una setmana donarem a conéixer el patrimoni i la història de la nostra ciutat».

Zamorano destaca que «Ja queda no res per a la I Setmana Modernista, tenim molta il•lusió des del Govern a la que s’han sumat moltes entitats i entre tots i amb la il•lusió que estem posant crec que serà un esdeveniment que al final lluirà moltíssim. Aquest esdeveniment per una banda aprofitarà per atraure turistes a la ciutat, però també cal destacar que els mateixos alcoians aprendran la seua història, sobre tots els xiquets i els joves que, a través de conéixer altres èpoques, estimaran la seua ciutat i cuidar-la».

«Vull agrair des d’ací la col•laboració de mitjans de comunicació, entitats i empreses que s’han bolcat amb la Setmana Modernista i als mitjans de comunicació especialment la difusió que estan duent endavant», ha conclòs la regidora.