Les tres piscines municipals d’Alcoi han acollit entre els mesos de juny, juliol, agost i principis de setembre un total de 45.656 banyistes, una xifra que supera en 6.381 el volum d’usuaris del 2016. Aquest increment s’ha produït parcialment en tots els mesos d’estiu excepte en agost, en el qual, a causa de l’adversa climatologia dels seus últims dies, l’assistència s’ha reduït en 568 usuaris.

La piscina municipal José Trenzano continua sent la que més afluència presenta, amb 23.389 banyistes; 4.353 més que el darrer any. Posteriorment trobem la piscina del Poliesportiu Municipal Caramanxel Juan Agudo Garat amb unes xifres de 14.544, 1.190 assistents més que 2016. I per últim la piscina del poliesportiu de Batoi, que amb 7.723 també ha experimentat un increment, en aquesta ocasió de 383 banyistes.

D’altra banda, els bons de temporada continuen tenint una bona acollida entre els assistents. Els destinats a gent adulta i jubilada han tingut unes xifres de venda de 2.858 i 2.507 respectivament, sensiblement superiors a les de l’any 2016. Pel que fa als destinats als nens, s’han venut 51 bons menys, deixant la xifra en 1.889.

Cal recordar que aquest any s’han dut a terme un seguit de millores a les tres piscines, consistents en repintar les instal•lacions i augmentar el nombre d’ombrel•les. A més, s’ha incrementat l’oferta d’activitats per als joves i la gent més gran. Paral•lelament s’ha garantit la gratuïtat de l’entrada a nens i nenes menors de 5 anys, s’han reduït els preus per als joves entre 6 i 16 anys i jubilats, així com el preu de l’entrada per als majors de 16 anys.