Aquesta setmana ha tingut lloc la presentació oficial de una nova edició de la Mitja Marató ‘Unión Alcoyana Seguros’, que aquest any presenta algunes novetats, destacant un nou recorregut i el canvi de data.

La prova esportiva es celebrará el proper 3 de decembre. Tindrà eixida a les 10 hores des de l’Avinguda  Joan Gil Albert i farà un recorregut totalment urbà. Un circuit que ha sigut homologat per la Real Federación Española de Atletismo (RFEA)

A la presentació de la prova han participat el regidor d’Esports, Alberto Belda; un dels membres del comité organitzador, David Miró; Nacho Company, director de zona d’Unión Alcoyana Seguros; Toni Giner,  president del Club d’Atletisme; i els corredors Lorena Rodríguez i Ovidi Albert.

Al video de capçalera podeu veure i escoltar tots els detalls de la Mitja Marató ‘Unión Alcoyana Seguros’.

Moment de la presentació

 

Recoregut 2017