Dins de l’oferta formativa que aquest any presenta l’Àgoralab, cal destacar els cursos de creació de videojocs i el curs de robòtica creativa, ambdós destinats a l’alumnat de 5é de primària fins a ESO. Les sessions de tots dos tallers es duran a terme durant el curs escolar (octubre-juny), amb una duració d’1,30 h cadascun. Des de l’Ajuntament es destaca aquesta aposta municipal per activitats innovadores per als més menuts; apostant per la ciència i la investigació amb un aspecte lúdic, i a través del joc i la creativitat.

Pel que fa als cursos de creació de videojocs, aquests tindran dues modalitats: una d’iniciació, dirigida a alumnat de 9 a 13 anys que es durà a terme dimecres de 17,30 a 19h; i una altra dirigida a l’alumnat a partir de 13 anys, la qual s’impartirà els dimarts a la mateixa hora.

Els cursos de robòtica educativa també presenten dues modalitats: la d’iniciació, dirigida a alumnat de 5é de primària a1r d’ESO, que s’impartirà dilluns de 17,30 a 19h; i una altra anomenada CREA, dirigida a alumnat d’ESO, els dijous a la mateixa hora.

L’Àgoralab

L’Àgoralab és un projecte que va néixer fa 4 anys en l’Àgora amb l’objectiu de crear un espai de robòtica educativa, formació i impressió 3D. Al llarg de les tres edicions anteriors, han passat més de 150 alumnes; a més s’han dut a terme col•laboracions amb col•legis en tallers de robòtica, participació en activitats divulgatives com setmanes de la ciència, fires educatives… tot amb la finalitat de proporcionar un espai on incentivar la robòtica educativa, programació de videojocs, introducció al disseny i impressió 3D.

l’Àgoralab

l’Àgoralab