Podem Alcoi va celebrar la setmana passada una assemblea amb l’objectiu de reorganitzar i reactivar l’organització i la militància.

A més de constituir grups de treball i asseure algunes directrius de bon funcionament, els assistents a l’assemblea han aprovat una sèrie d’activitats que s’aniran realitzant durant els pròxims mesos. Entre elles: actes de formació, cultura i debat, acostaments fraternals als diferents col·lectius municipals, creació d’un pamflet informatiu, etc.

En aquesta nova etapa, Podem Alcoi ha decidit estrényer també vincles de treball amb la plataforma ciutadana municipal Guanyar Alcoi amb l’objectiu de contribuir en la millora dels diferents problemes de la ciutat d’Alcoi.

En l’assemblea, també es va prendre la decisió de nomenar un nou enllaç de cercle, que s’encarregarà de mantenir una comunicació fluida entre el municipi i les instàncies organitzatives superiors.

D’altra banda, Podem Alcoi convoca a tota persona interessada a la seua següent jornada de formació i continguts, que tindrà lloc el dimecres 13 de setembre. En ella, es debatrà la qüestió de les autonomies espanyoles, la plurinacionalitat d’Espanya i en concret la qüestió catalana.

Cartell