L’obra del Pont de Sant Jordi continua després de la seua obertura al trànsit per a facilitar la circulació en la ciutat. Aquest cap de setmana es produïa una tempesta que saturava els embornals, situació que ha sigut estudiada per la direcció d’obra per a posar les solucions necessàries. Una vegada implementades, aquesta nit, es realitzaran proves amb una cuba d’aigua per assegurar-se que les mesures funcionen.

El regidor d’obres, Jordi Martínez, ha explicat que «les últimes trombes d’aigua del cap de setmana han suposat que a l’obra del pont de Sant Jordi s’acumulara més aigua de la que era desitjable. Estudiada la situació, s’ha actuat als embornals i aquesta nit es faran proves amb una gran quantitat d’aigua per a comprovar que les noves mesures funcionen».

«Tots sabem que hi ha gent a Alcoi que li molesta que estem arreglant el Pont de Sant Jordi, primer van intentar fer-nos creure que el trànsit seria un infern tot l’estiu, després van intentar crear alarma social amb l’amiant que anava a paralitzar l’obra, ara la notícia és que és una piscina quan parlem d’una infraestructura que encara està en obres. El fet és que després de 30 anys, tindrem un Pont com toca i si sorgeix alguna incidència, farem el que estiga a la nostra mà per arreglar-la» ha afegeix Martínez.

Martínez, ha aprofitat també per lamentar el que considera la irresponsabilitat d’alguns en difondre una notícia falsa sobre la Beniata aquest cap de setmana i fer una crida al sentit comú: «Recordem que aquells que vulguen estar informats, consulten fonts oficials i mitjans fiables, les xarxes és el millor lloc per a “bulos” i mentides, compartint aquestes informacions ajudem a fer la bola més gran i crear alarma. Sabem que alguns prefereixen que passen situacions adverses per a traure rèdit personal, i si no existeixen, doncs se les inventen però també estem convençuts que la resta, i eixos són el 99,9% dels alcoians, treballen per a tindre la millor ciutat de la Comunitat Valenciana».