El Portaveu de Compromís a l’ajuntament, Màrius Ivorra, demanarà al Ple del mes de setembre tota la informació sobre l’anunciada homologació d’aules al CCJ per als tallers ocupacionals dirigits a aturats de llarga durada.

El regidor ha declarat «Per a Compromís la formació, i en especial els tallers ocupacionals són una bona eina per a reintroduir al món laboral als aturats de llarga duració. A la nostra ciutat han deixat de realitzar-se, des de fa d’anys per la desídia del Govern local en certificar aules tal com exigeix la normativa» .

«Des de fa més d’un any portem reclamant periòdicament totes les subvencions que el govern de Toni Francès ha deixat escapar per no haver realitzat aquesta tasca d’homologació de l’espai per a poder impartir els tallers ocupacionals» ens comenta el regidor Ivorra «a principis de juliol el regidor Gomicia va anunciar la tan esperada homologació al Centre Cervantes Jove, malgrat no ser la millor ubicació tal i com li explicarem des de Compromís, i des d’aquell dia no sabem res. A nosaltres no s’ens ha oblidat i als aturats tampoc, com creiem que és un tema prioritari per als aturats alcoians farem preguntes al govern el proper dilluns al ple»