Ahir a la nit es van realitzar unes proves de drenatge al pont de Sant Jordi. D’aquestes s’ha determinat que cal reforçar el sistema d’embornals, el que no suposarà cap cost extraordinari per a l’Ajuntament.

Les proves de cabal d’aigua van mostrar que les mesures d’eliminar les reixes dels embornals havien donat bons resultats, encara que es va veure que algunes zones encara hi havia tolls d’aigua, per això s’obriran nous drenatges en aquests punts. Una vegada estiguen fetes aquestes actuacions, es tornarà a fer una prova de cabal d’aigua per veure el resultat.

El regidor d’obres, Jordi Martínez, ha recordat que «l’obra del pont de Sant Jordi no està acabada, que vam obrir al trànsit perquè els vehicles pogueren accedir al Centre i a l’Eixample. Totes aquestes proves no costaran ni un euro més als alcoians i són per a què tinga un resultat òptim la recepció de l’obra que encara no s’ha fet per part de l’ajuntament».