Des de la Regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Alcoi s’escometrà una nova ampliació del Cementeri Municipal Sant Antoni Abat amb 208 noves unitats de soterrament en nínxol. S’espera que en dues setmanes s’inicien les obres, les quals tindran una duració estimada de 10 setmanes. Les obres han sigut adjudicades a l’empresa ATASINC S.L per un cost total de 66.900 euros.

Aquesta és la segona ampliació que es porta a terme aquest any al cementeri, després que fa uns mesos es finalitzara la construcció de 80 nínxols amb un cost lleugerament superior als 53.000 euros. Paral•lelament també s’ha construït un nou columbari cinerari, consistent en una construcció amb diversos compartiments dissenyada per guardar àmfores amb restes cineràries.

L’edil d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, ressalta que «des de l’Ajuntament es continua treballant per millorar la nostra ciutat i en aquest cas el cementeri, el qual, veient les previsions, hem vist necessari ampliar. Tot i això el treball de manteniment en aquest espai és constant».