Luis Sanus, Ángel Mira, Mario Dominguez, Fátima Soto i Carmen Carbonell, són els artistes plàstics que han participat en l’sketchcrawl organitzat dins de la I Setmana Modernista d’Alcoi. Aquesta activitat ha consistit en una visita guiada per a ells, que han aprofitat per fer diferents esbossos i dibuixos.

Les obres realitzades es podran visitar demà a partir de les 12 hores a l’Estudi Casa del Pavo. Situada al carrer Sant Nicolau, 15, és un dels edificis emblemàtics del modernisme a Alcoi. Va ser construïda en 1908-1909 per l’arquitecte Vicent Pascual Pastor amb la col·laboració d’un dels màxims exponents de la pintura alcoiana del segle XIX, Fernando Cabrera Cantó, que la va convertir en el seu estudi. De la seua façana destaquen els treballs de forja dels miradors i balcons, l’extrem superior amb un mosaic, així com el «pavo» que corona les llindes de les portes —per això, la casa és anomenada així— i els poms de fosa.