El CEIP El Romeral, de la nostra ciutat ha celebrat aquest matí el seu 25 aniversari. A l’acte, a més d’inaugurar-se una placa commemorativa, alumnes i mestres han participat en una activitat musical. L’alcalde d’alcoi, Toni Francés, iel regidor d’Educació, Alberto Belda, així com altres personalitats han acudit aquest dilluns al centre escolar per celebrar tan assenyalada efemèride.

Després de fer visible la placa que immortalitzarà el 25 aniversari, l’alcalde es va dirigir als alumnes i al personal docent de El Romeral per fer valdre la tasca de l’escola. «Ací no obtindreu únicament coneixements teòrics, sinó que també us inculcaran valors de respecte, tolerància i la importància de treballar en equip» afirmava l’alcalde davant de la seua jove audiència.
En la mateixa línia, la directora de l’escola, Mª Ángeles Juan Davó, va reafirmar la gran tasca del centre, on es forma als alumnes amb el convenciment que puguen assolir un futur prometedor. Durant la coreografia que va tancar l’acte, nens i nenes van poder exhibir unes manyoples grogues amb els nombres 2 i 5 adherits.

Aquest matí de festa constitueix la primera de les nombroses activitats que es duran a terme al llarg de la setmana. El pròxim divendres se celebrarà al restaurant Filà Vascos un sopar obert on estan convocats antics alumnes, familiars i mestres que vulguen rememorar els 25 anys d’història de El Romeral.

Celebració al Romeral