El pròxim dilluns 2 d’octubre tindrà lloc a les 19,30 hores en el Centre Cultural Mario Silvestre la presentació de la revista anual Recerques del Museu d’Alcoi, corresponent a l’edició de 2017. Ha publicat el seu número 26 amb un volum que inclou articles sobre recents recerques arqueològiques en l’àmbit de les comarques centrals valencianes, a més d’un treball de tipus biogràfic sobre Vicente Pascual Pérez, arqueòleg alcoià a qui va dedicada aquesta edició amb motiu del centenari del seu naixement.

Un dels articles que es publiquen li la recerca «Pràctiques de canibalisme en el Mesolític de les Coves de Santa Maira (Castell de Castells, La Marina Alta, Alacant)», tema de la conferència que impartiran els prehistoriadors J. Emili Aura Tortosa i Juan V. Morales-Pérez, en l’acte de presentació de la revista.