Aquest dilluns 2 d’octubre s’ha presentat el volum 26 de la revista Recerques del Museu d’Alcoi, edició anual del Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó d’Alcoi corresponent a 2017. El volum està dedicat a la memòria de l’arqueòleg Vicente Pascual Pérez, qui fóra conservador del Museu, del que es publica un article amb aportacions a la seua biografia. La revista, a més, inclou resultats de recerques arqueològiques en jaciments de l’àmbit d’Alcoi i les comarques centromeriodionals valencianes.

En l’acte de presentació, que va tenir lloc en el Centre Cultural Mario Silvestre, va intervenir la regidora de Turisme i Patrimoni, Lorena Zamorano, qui va destacar la rellevància de la revista i la seua contribució a la projecció exterior del Museu Camil Visedo, i al coneixement de les recerques arqueològiques que es realitzen en aquestes comarques.

El director del Museu, Josep Maria Segura, va comentar els deu articles que inclou la revista i va presentar als investigadors J. Emili Aura i Juan V. Morales, que van pronunciar una conferència sobre les pràctiques de canibalisme durant el Mesolític en el jaciment de les Coves de Santa Maira (Castells de Castells), tema del qual s’ocupa una de les recerques que publica aquesta revista.

Museu Arqueològic «Camil Vicedo Moltó»