Alcoi ha rebut ajudes per un total de 24.863 euros repartits en dos programes diferents que suposen 3 projectes turístics per a la ciutat. Destaca la promoció de les festes que ha rebut el màxim subvencionable 20.000 euros.

L’Agència Valenciana de Turisme (AVT) té dos programes d’ajudes, el primer és per la inversions i adequacions dels serveis i recursos turístics. Cada ciutat només podia presentar un projecte en aquest programa, i la nostra ciutat va presentar la recreació virtual i integració en un recorregut del jaciment arqueològic del Puig que rebrà 4.410 euros.

Per al segon programa creat per a l’impuls de la imatge de les destinacions turístiques hi haurà ajudes per a la renovació del certificat Q de Qualitat Turística amb 453 euros i la Campanya de publicitat de Moros i Cristians amb 20.000 euros, cal destacar que aquest ha estat el projecte que major puntuació i import ha rebut dins d’aquest programa.

La regidora de turisme, Lorena Zamorano, destaca «aquestes subvencions ens ajuden a la promoció turística de la nostra ciutat. Hem rebut per a les nostres festes de Moros i Cristians el màxim possible, amb la màxima puntuació, a més, durem endavant un projecte pioner en matèria d’accessibilitat turística del que estem molt orgullosos i veurà la llum a final d’any i es reconeix la gran tasca que fa la nostra Tourist Info amb la renovació del certificat de Qualitat Turística. Per tant, estem satisfets i seguirem treballant per impulsar la nostra ciutat com a destinació turística de qualitat».