Demà tornarà la normalitat al trànsit al Pont del Viaducte i es podrà anar en les dues direccions, les obres continuaran i els dies 18,19 i 20 d’octubre es tornarà a tallar la circulació per als vehicles que vagen des del Viaducte cap al centre de la ciutat. L’autobús urbà recuperarà el seu recorregut habitual demà dia 14.

Es recomana als veïns de Zona Nord que no accedisquen amb vehicle al centre pel barri del Viaducte així com aquells que entren en direcció al centre d’Alcoi per l’autovia no ho facen per l’eixida del Rebolcat sinó per l’eixida sud, avinguda d’Elx. Sí que es podrà anar al barri del Viaducte des del Centre de la ciutat, ja que aquest carril estarà obert al trànsit, tal com ha pogut fer-se aquests dies sense cap problema. Insistim en què caminant i amb autobús urbà si es podrà anar del Viaducte cap al centre.

Les obres al Pont del Viaducte es realitzen de manera urgent per reparar els problemes en l’estructura sobre les voreres de l’emblemàtic Viaducte de Canalejas. Les obres van ser adjudicades a l’empresa Doble Cubierta per 88.000 euros i tenen una durada aproximada de dos mesos.

Recordem que tant l’obra del Pont de Sant Jordi com la del Viaducte, són dues actuacions urgents i que es va prioritzar fer durant l’estiu la del Pont de Sant Jordi, perquè aquest pont té major trànsit, era una obra de major complexitat, i requeria estar tallat a la circulació durant dos mesos, per tant es va aprofitar els mesos d’estiu on baixa el trànsit considerablement i així les molèsties han estat menors. Al Viaducte és una obra urgent per tal d’evitar mals majors al pont. L’obra està adjudicada des de fa temps però es va decidir esperar que el Pont de Sant Jordi estiguera obert amb normalitat per a no complicar el trànsit.

Viaducte de Canalejas

Viaducte de Canalejas