Aquesta vesprada el grup alcoià “Júlia” presenta a la nostra ciutat el seu nou disc “Pròxima B”. La cita serà a les 20:00 hores al Centre Cultural. El preu de les entreades serà de 5 euros, 10 eruos amb el CD.

Júlia presenta aquesta tardor el seu segon disc ‘Pròxima B’ (Hidden Track & Malatesta Records). Aquest nou treball continua amb la línia ‘dream pop’ preciosista del primer disc, ‘Nuvolàstic’ (Malatesta Records, 2015), però aporta un viratge més conscient cap als components electrònics. ‘Pròxima B’ s’articula a partir de cançons que, cadascuna des del seu propi univers, vertebren un disc d’electrònica lo-fi que en directe no pot fer una altra cosa sinó créixer. Estela Tormo i Lídia Vila són el nucli perfecte de Júlia; la seua proposta, que es proposa -amb èxit- construir amb exuberància des de l’austeritat, no necessita res més. I, quan ho necessita, fa oscil·lar el seu so a partir de satèl·lits com el del productor Carasueño (Tulsa, Alondra Bentley, Calavera…). Els encerts de ‘Pròxima B’ constitueixen l’evidència de l’enorme pas al capdavant de Júlia amb el seu segon llarga durada.