L’aula d’informàtica del Centre Social de la Zona Nord ha estat reformada completament gràcies a una inversió de 12.066,30 euros realitzada per l’Ajuntament d’Alcoi. D’entre el material electrònic adquirit es troben diferents ordinadors, projectors i monitors de pantalla plana fets amb tela on realitzar les projeccions. Aquesta aula és utilitzada regularment per la classe d’informàtica de les aules de la Tercera Edat, amb més de 120 alumnes setmanals així com per distints col•lectius i entitats de la ciutat per realitzar cursos.

Aroa Mira, regidora de Tercera Edat i Alberto Belda, regidor de Modernització de l’Administració, van visitar una de les jornades lectives per a veure el nou material i comentar amb els alumnes les millores. Mira assegura que és una millora que afecta a més de 120 alumnes setmanalment que «ens hi han transmet l’enhorabona pel material i la inversió, ja que ha suposat un gran avanç per a la seua formació».

Per la seua part, Belda recalca que «amb aquestes millores es posa fi a una llarga demanda». «Creiem necessari apostar pel foment de les noves tecnologies, molt especialment en els processos formatius, ja que així s’assegura l’eficiència en l’aprenentatge» conclou el regidor.

La relació d’equips adquirits és de 3 projectors; commutadors (dispositius digitals per a la interconnexió d’equips); 2 televisors de 50 polzades; 20 ordinadors de sobretaula amb 4 GB de memòria RAM i reproductor DVD , 20 teclats i 2 monitors de pantalla plana . En total la inversió municipal està al voltant dels 12.000 euros.