Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa la “XXXVI edició dels Jocs Esportius Municipals d’Alcoi”, un esdeveniment que compta un any més amb el patrocini de “La Unión Alcoyana”.

Les competicions començaran el dissabte 21 d’octubre i finalitzaran el 28 d’abril. El regidor d’esports a l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda, ha avançat les diverses novetats que presenta aquesta vigèsima tercera edició; entre elles destaca les modalitats multiesport de futbol sala i bàsquet, les jornades formatives en les quals participaran els monitors, una nova aplicació informàtica per a realitzar les inscripcions, i una experiència pilot per fomentar el joc net.

Per la seua part, el representant de La Unión Alcoyana, Enrique Rico, ha volgut destacar la llarga trajectòria d’aquests jocs esportius, 36 anys, i l’elevat nombre d’escolars participants, al voltant de 2.000.

El video de capçalera el regidor d’esports, Alberto Belda, i el representant de la Unión Alcoyana, Enrique Rico, ens donen tots els detalls dels Jocs Esportius Municipals d’Alcoi.

Alberto Belda i Enrique Rico