Aquest matí s’ha presentat en la sala de premsa de l’Ajuntament d’Alcoi el conjunt d’activitats que s’organitzaran amb motiu de la «Setmana Mundial de la Lactància Materna 2017″, que aquest any presenta el lema «Por el bien común. Sin conflictos de interés».

Rosana Gadea i Lucía Quintanilla, membres del grup de treball del col·lectiu «De mare a mare», han avançat que la primera d’aquestes activitats tindrà lloc el pròxim divendres, dia 20 d’octubre, amb un taller de musicoteràpia a les 17:30 h en la Plaça de Dins.

Per altra banda, el dia 26 d’octubre, a les 17:30 hores, s’ha organitzat una xerrada en el Centre Social de la Zona Nord sota el nom de «El fomento del apego seguro con la lactancia natural y el biberón»; mentre que al dia 27, a càrrec de les integrants del grup ‘Mare a mare’, tindrà lloc a les 17 h en el Centre Social de la Zona Nord un encontre per resoldre dubtes freqüents en la lactància.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, ha anunciat d’altra banda la instal·lació d’una pancarta gegant a la façana de l’Ajuntament per commemorar aquesta setmana de la lactància.

Cartell