Hu​i a les 9 del matí s’ha celebrat un ple extraordinari a l’Ajuntament d’Alcoi per a, entre altres punts a l’ordre del dia, realitzar la presa de possessió de la nova regidora de Guanyar Alcoi Vicky Llàcer Anduix, que substituirà a Paco Paredes Torregrossa, el qual va anunciar la seua renuncia com a regidor al passat plenari de setembre per raons estrictament personals i ha acudit hui al Ple per donar tot el seu suport a la nova regidora. Vicky Llàcer Anduix, que ocupava la sisena posició a la llista electoral de Guanyar Alcoi ja ocupa el seu lloc com a regidora. Llàcer és coneguda per la seua activitat intensa a les diferents lluites que als darrers anys s’han donat en la nostra ciutat, especialment activa en “Les Marxes de la Dignitat”, com també ha destacat per la seua activitat a l’AMPA del col·legi públic El Romeral.

La nova regidora ha pres possessió prometent “per la meua consciència i honor, complir fidelment les obligacions del càrrec de regidora de l’Ajuntament d’Alcoi amb la lleialtat al Rei per imperatiu legal i guardar i fer guardar la Constitució com a norma fonamental de l’Estat i l’Estatut d’autonomia del País Valencià”. La regidora, posteriorment, ha agraït la confiança depositada dels ciutadans i promet complir aquella premissa que defensa Guanyar Alcoi de ser “els ulls i la veu del poble a l’Ajuntament”, afegint que “treballarà incansablement per fer d’Alcoi una ciutat més justa, igualitària i pròspera”.