Anna Climent, regidora de Compromís a l’Ajuntament, ha declarat que «Ens sorprèn la falta de previsió que hi ha als serveis de neteja dels carrers després d’un dia tan assenyalat com el mig any». «El passat diumenge a migdia, passejant pel centre de la població, qualsevol vianant es podia trobar amb carrers desèrtics i plens de brossa, restes de menjar i gots a tot arreu» comenta la regidora Climent.

«Entenem que el servei de neteja ha de prevenir l’excés de feina que ve produït per una festivitat de carrer com Mig Any, que a més enguany ha estat marcada per un oratge propici a gaudir del carrer fins molt entrada la nit. És per això que la visió d’un carrer cèntric com Sant Francesc a les 12 del migdia sense cap signe de pas dels serveis neteja reforça les queixes que des de fa temps anem denunciant a Compromís referit a aquest servei». I continua comentant-nos Anna Climent «la falta de previsió del servei de neteja al Mig Any no fa més que confirmar la sensació de deteriorament que pateix el centre d’Alcoi»

«Per altra banda, cal donar l’enhorabona a l’Associació Sant Jordi per l’organització dels actes del cap de setmana» ens remarca la regidora Climent «tots els comentaris que hem escoltat han estat positius»

Finalitza la regidora «Demanem al govern de Toni Francés que demane explicacions i depure responsabilitats de per què de l’estat del carrer Sant Francesc i d’altres es trobaven en similar situació a les 12 del diumenge passat»