Per al pròxim dijous 26 d’octubre Guanyar Alcoi ha organitzat el segon taller per tractar propostes ciutadanes al Pressupost Municipal del 2018 que està configurant-se durant aquests mesos per part del Govern del PSOE.

El taller, obert a tot el públic, serà el pròxim dijous 29 d’octubre al Club d’Amics de la UNESCO (c/ Cid, 12) a les 19.30 h.

Guanyar Alcoi segueix així amb la dinàmica que va encetar amb el primer taller, en el qual es va explicar a grans trets en què consisteix un pressupost municipal i es van donar pautes per a la conformació de propostes. Serà llavors aquest taller per continuar en la redacció i debat de les propostes ciutadanes ultimant-les per a així proposar-les al Govern en els pròxims dies.

Guanyar Alcoi ha presentat, fins al moment, més de 50 propostes als pressupostos, basades fonamentalment en quatre eixos que des de la plataforma ciutadana es creuen fonamentals per revertir la situació d’estancament de la ciutat. Aquestes són l’habitatge públic, la recuperació de serveis privatitzats, la creació i dotació econòmica de la mesa d’immigració, la promoció econòmica i ocupació i avançar en l’autoabastiment energètic i sostenible de la ciutat.

A més, des de la plataforma ciutadana s’han habilitat diferents formes de participació per tal d’enviar propostes, una d’elles, com ja s’ha mencionat, mitjançant els tallers presencials i altra digital, accedint a la web de Guanyar Alcoi i emplenant un formulari amb la proposta redactada.

Cartell