«Realment Alcoi», l’Associació per l’empoderament dels persones amb problemes de Salut Mental, ha organitzat una marxa per la Via Verda per a celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental, el diumenge 29 d’octubre.

L’eixida serà a les 9.00 des de Batoi. Els participants donaran 2 euros en benefici de l’associació. Es pot realitzar la inscripció de forma anticipada en ralmentalcoi@gmail.com o el mateix dia de la prova en el punt d’inici a partir de les 8.30 hores, on hi haurà que pagar la participació. Al arribar al poliesportiu hi haurà un esmorzar gratuït per a totes les persones inscrites.
L’activitat compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, l’Àrea de Serveis Socials d’Alcoi, el departament de Salut d’Alcoi, Obra Social La Caixa i Bebialiment cash.

L’associació «Realment Alcoi» està formada per persones amb diferents problemes de Salut Mental. Tenen com objectiu principal ser portaveus en primera persona de les seues idees i defendre els seus drets i interessos en tots els àmbits i llocs on es decidisquen les estratègies i actuacions en salut mental.