Després de l’èxit de la seva primera publicació, el llibre-conte titulat “El Sueño de Canuto”, l’iberut Manuel Amat ens presenta el seu segon llibre: “Vender mejor sin vender tu vida”. Una guia amena i senzilla d’aprenentatge, basada en la seva pròpia i singular metodologia que desenvolupa sota la marca de “LA TIENDOLOGÍA” que porta el seu nom.

En aquest llibre Manuel Amat aporta idees basades en aquests principis amb la intenció d’ajudar a les persones que desitgen emprendre, fer canvis en les seves vides a través de la seva activitat professional projectada amb la ferma vocació de servei als altres.

No es tracta de diferenciar entre el petit i el gran comerç, sinó entre el gran comerciant i el petit. Qüestió d’actitud més que de grandària.

Un viatge apassionant al que es convida a les persones amb actitud emprenedora o aquelles que ja han iniciat el seu projecte, als empresaris del comerç i als seus equips de venda, així com també, als clients de tots ells que al cap i a la fi són els principals receptors de les experiències que alimenten la inspiració de creixement dels negocis.

La regidora de Comerç, Vanesa Moltó, destaca «el privilegi que suposa poder acollir una conferència del primer ‘tiendólogo’ del món. Una mostra del compromís adoptat des de l’Ajuntament amb els comerciants de la ciutat».