Ahir es van aprovar al plenari municipal modificacions de crèdit, algunes d’elles necessàries per a poder començar els tràmits administratius i portar a terme diferents projectes per a la ciutat. El canvi de partides van ser votades una a una, eixint totes endavant i assegurant que les iniciatives municipals tindran suficient crèdit per a poder-se realitzar.

Vanessa Moltó, Regidora d’Hisenda, explica: «Amb aquests traspassos entre partides, els diners que han sobrat, per exemple, perquè les licitacions han sigut a la baixa o per altres raons, es poden destinar a projectes en els quals no hi havia prou pressupost. Amb l’aprovació d’aquest canvi entre partides que no suposa, en cap cas, augment del pressupost, assegurem començar alguns projectes importants que l’Ajuntament tenia pressupostats per al 2017, sens dubte, una bona notícia per a tots».

Del total de les 10 modificacions, algunes han sigut per a cobrir partides d’activitats de dues regidories, una altra per a fer un estudi d’estalvi energètic, per augmentar l’emmagatzemament informàtic o per desplaçar un comptador a la Placeta les Eres.
A banda d’aquestes modificacions, cal destacar-ne 5 que afecten projectes importants com són adequar i fer accessible el Centre de Majors d’Oliver; completar el crèdit necessari per a signar el conveni amb l’Ajuntament de Cocentaina per a realitzar la passarel·la de vianants entre els dos municipis; adequació del CCJ per a fer aules de formació homologades per Conselleria i optar a tallers i subvencions així com la creació en el centre d’uns vestuaris; la redacció dels projectes de les rotondes de l’entrada Nord i entrada sud, i per últim, l’ampliació de la partida per a les obres de rehabilitació de l’illa de Rodes.

L’aprovació de totes les partides amb diferents resultats en les votacions, han permés seguir treballant al Govern per tirar endavant aquestes iniciatives. Moltó afegeix: «Crec que el diàleg i la bona disposició de tots ha estat fonamental i, una vegada més, els grups polítics complim l’objectiu realment important en la política, treballar per als ciutadans».