La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Sabina Gregorio, ha fet les següents declaracions «La passada setmana el director general del SERVEF, Enric Nomdedéu i Biosca va anunciar unes noves subvencions destinades a mantenir els nostres boscos i així reduir la possibilitat i l’impacte dels incendis»

Aquestes ajudes van dirigides entitats locals i corporacions, i està dotada de 12.300.000 € que tenen com objecte la contractació de persones desempleades per les corporacions locals de la Comunitat Valenciana, per a la realització d’actuacions dirigides a mitigar o reduir un risc previst en un pla o procediment d’emergències de la Comunitat Valenciana en el seu conjunt o d’àmbit local, i de manera especial la reducció dels riscos poblacionals derivats dels incendis forestals, per mitjà d’accions que afavorisquen la intervenció dels mitjans d’extinció.

«Volem pensar que en una ciutat com la nostra, envoltada d’una massa boscosa tan important i amb dos Parcs Naturals, no hauran deixat passar des de l’Ajuntament una oportunitat tan bona de finançar la neteja i preparació forestal per evitar grans incendis» ens comenta la regidora Sabina.

«No volem que torne a passar que per la passivitat del govern de Toni Francés la ciutat puga perdre la possibilitat de rebre fons de la Generalitat, que tan beneficiosos serien per Alcoi» Finalitza Gregorio.