La Regidoria de Turisme estarà present de un any més a la Fira de Tots Sants de Cocentaina per a vendre els atractius turístics de la ciutat i especialment, «Alcoi, ciutat del Nadal». Amb estand propi, ha preparat un fullet que recull tota la informació de les activitats que es duen endavant a la nostra ciutat durant el Nadal.

Alcoi promocionarà turísticament la ciutat a la Fira de Cocentaina, declarada d’interés turístic nacional. La Regidoria de Turisme estarà amb el seu estand donant informació turística de la ciutat.

Lorena Zamorano explica que «la fira de Cocentaina és una fira que a Alcoi sempre li ha anat molt bé, sobretot perquè és en unes dates on comencen imminentment la campanya del Nadal, en la Fira de Tots Sants es concentra una gran quantitat de visitants, sobretot, del País Valencià, un públic perfecte per a vendre el recurs d’Alcoi Ciutat del Nadal, i al mateix temps donar a conéixer totes les activitats turístiques, culturals i esportives que fem al llarg de l’any».

El fullet que es repartirà explica la celebració de la trilogia Nadalenca, amb les Pastoretes, el Ban amb les Burretes i la Cavalcada dels Reis Mags. A aquests esdeveniments cal sumar la visita al campament reial, que aquest any es podrà veure per tercer any.

Altres activitats que hi haurà seran les funcions del Betlem de Tirisiti, rutes de Turisme de la mà de Tirisiti, obertura i tallers infantils al Casal de Nadal, fireta del Nadal Alcoià, Certamen de Nadaletes i tres exposicions, la primera serà a la Mutua i serà sobre els Reis Mags d’Alcoi, hi haurà una altra a l’església de Santa Maria d’escenografies de betlems i finalment la dels cartells presentats al concurs de la Cavalcada de Reis.

Cavalcada de Reis d'Alcoi

Cavalcada de Reis d’Alcoi