El pròxim diumenge, dia 5 de novembre, a les 18 hores, el Teatre Calderón d’Alcoi acollirà la gala concert del Cor Serpis UDP, una gala lírica on s’interpretaran peces de sarsuela amb alguna pinzellada musical d’autors de la nostra terra.

La gala comptarà amb la participació del Cor Serpis UDP (sota la direcció d’Enrique J. Peidro Baldó), la Societat Unió Musical d’Alcoi (sota la direcció de Gaspar Nadal i Maronda), l’Agrupació de Gales Líriques d’Alacant, el Ballet Virginia Bolufer i els solistes Juana María de Toro, Mª Carmen Yelo, José Manuel Mas, Javier Rubio, Charo Martos i Tania Bou.

A la roda de premsa per presentar el programa han participat el regidor de Cultura, Raül Llopis, el president de l’Associació UDP d’Alcoi, Santiago Doménech, el director del Cor Serpis UDP, i el president de la Societat Unió Musical d’Alcoi, Juan Jorge Egea Gascón.

Moment de la roda de premsa