Avui s’ha anunciat la publicació “Entretindre i no tindre”, obra que va guanyar el Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2016. L’autor de l’obra, Roberto García, ha estat acompanyat en roda de premsa pel regidor de Cultura, Raül Llopis, el director del Centre Cultural Mario Silvestre, Miquel Santamaria, i el director literari de l’editorial Bromera, Gonçal Pérez-Pampló, segell editorial encarregat de la publicació de l’obra.

Al Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2016, es van presentar un total de 24 obres, 14 valencianes, 9 catalanes i 1 de les Illes Balears. L’obra de Roberto García es va declarar guanyadora per unanimitat del jurat.

Per altra banda el Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2017, la 43 edicióestà ja en marxa i serà aquest proper dissabte, 11 de novembre,  quan es conega l’obra guanyadora.

El vídeo de capçalera el quatre protagonistes de la roda de premsa ens donen tots els detalles d’aquesta publicació.