El pròxim divendres 10 de novembre a les 19.00 h., tindrà lloc en el teatre Col·legi Salesià «Sant Vicent Ferrer» la presentació al públic del calendari solidari a benefici del CEEP «Tomàs Llàcer». Els calendaris, que presenten la seua quarta edició, podran ser adquirits a partir de pròxim dilluns dia 13, i de manera excepcional durant l’acte de presentació, a un preu unitari de 5 €. En Alcoi, els punts de venda seran: Cafeteria Bar Luna de Abril, SP SPORT&TRAINING, Floristeria la Rosa, Bar-Cerveceria Atípic, Cafeteria Evohe, Perruqueria Luli i Confiteria Capri.

Les imatges que il·lustren el calendari són fruit d’una sessió fotogràfica, on els alumnes del «Tomàs Llàcer» van compartir una estona amb els protagonistes del Betlem de Tirisiti, no solament amb els titelles, sinó també amb els personatges encarnats per membres del grup de danses Carrascal.

A la roda de premsa de presentació d’aquest calendari han participat els representants de les diferents entitats col·laboradores: Joanfra Rozalén, en nom de la companyia teatral La Dependent, Rafa Sempere, en el del grup de danses Carrascal, i Alberto Belda, com a regidor d’Educació. El president i la vicepresidenta de l’AMPA del «Tomàs Llàcer», Hipòlit Agulló i Marta Lapuente, que han agraït la tasca de les entitats col·laboradores i han instat la ciutadania a acudir a la presentació al públic.

Moment de la roda de premsa