Comerciants i hostelers tenen fins al dia 1 de decembre per inscriure’s en la nova edició dels premis «d’escaparatisme», convocatòria que promet enriquir visualment els carrers d’Alcoi de cara al Nadal.
Les sol·licituds es podran presentar físicament al registre de l’Ajuntament o a través de la recentment estrenada administració electrònica. Les bases i l’annex de sol·licitud es poden trobar al següent enllaç.

La regidora de Comerç, Vanesa Moltó, ha afirmat en roda de premsa que l’EASD tornarà a col·laborar en aquesta iniciativa, oferint, als comerciants que ho sol·liciten, l’ajut dels seus alumnes per a la decoració dels aparadors. Es contempla un primer i segon premi, de 500 i 300 € respectivament, en ambdues categories a concurs: una per als comerciants i l’altra per als hostalers. Els aparadors hauran d’estar decorats des del dia 8 de desembre fins al dia 6 de gener.

En roda de premsa també han estat presents els representants de les diferents entitats col·laboradores: Rafael Pérez en nom d’ACECA, Ana Moltó en el de la Cambra de Comerç, Mª José Francés com a representant de la Federació de Comerciants d’Alcoi, i Carmina Vicens com a professora a l’EASD.

Moment de la roda de premsa