Óscar Climent Llàcer ha guanyat el concurs del cartell anunciador de la Cavalcada de Reis 2018. El jurat ho ha tingut molt difícil i ha triat 5 cartells, després ha votat seguint les bases i «Ells ho veuen tot» d’Óscar Climent Llàcer ha resultat l’obra amb més punts.

El jurat ha estat format per Raül Llopis i Palmer, regidor de Festes, que ha actuat com a president, Tamara Vallejo Carpio, professora que exercix la docència en la secció Teoria i Pràctica de Belles Arts de l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi, Eduard Corbí Cabrera, Director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, Silvia Sempere Ripoll, Professora titular en el Departament d’Enginyeria Gràfica (DIG) del Campus d’Alcoi de la UPV, Ximo Murillo Ribes, professor de Visual i Plàstica i actual vicesecretari de l’IES Cotes Baixes d’Alcoi i  Ignacio Trelis Sempere, Pintor i Assessor Artístic de l’Associació de Sant Jordi. Susana Sánchez Rey, funcionària de l’Ajuntament d’Alcoi que ha actuat com a secretària. Amb les obres presentades es muntarà una exposició.

Després de descartar entre els 44 cartells presentats, van quedar cinc. El jurat va votar puntuant els següents aspectes: tècnica utilitzada, colors empleats, composició, simetria matemàtica, tipografia, originalitat, i presentació.

Va resultar guanyador el cartell assenyalat amb el número 38, amb el títol «Ells ho veuen tot» i lema «Ells ho veuen tot», oberta la plica, aquesta correspon a Óscar Climent Llàcer.

El guanyador obté un premi de 1.100 euros de l’import de la qual es deduirà la quantia que fiscalment corresponga. L’autor és d’Alcoi, on va nàixer el 5 de novembre de 1988, va estudiar a la facultat de Belles Arts de València.

Cartell