L’Associació de Sant Maure Màrtir ha organitzat per al pròxim 18 de novembre la representació del sainet «Maleïts Diners», d’Ana García Pascual. L’espectacle tindrà lloc al teatre de l’obra salesiana de Sant Vicent Ferrer a les 18 h i a les 20.30 h.

El president de l’Associació, José Domingo Sempere, ha comparegut en roda de premsa per recordar que la representació s’emmarca dins de la «IV Gala Somriures per Somriures», i que els beneficis seran destinats al projecte de suport educatiu Don Bosco Salesians d’Alcoi.

Paral·lelament, l’Associació ha organitzat una donació de sang, el dimecres 29 de novembre de 16.30 a 20.30 en el carrer El Camí, 40; així com una campanya de conscienciació per a fomentar la donació d’òrgans. La gent interessada s’haurà de personar en la parròquia de Sant Maure per tal d’obtenir més informació.

El consiliari de l’Associació de Sant Maure, José Luís Llopis, ha volgut recordar l’acte sacramental dedicat als joves que tindrà lloc el segon dia del tridu; JADA (grup al servei de l’arxiprestat d’Alcoi) serà l’encarregat de la seua organització.

El regidor de Cultura, Raül Llopis ha destacat en roda de premsa la important tasca solidària de l’Associació de Sant Maure Màrtir, una roda de premsa on també han estat presents Tomás Sánchez, com a director titular de l’obra salesiana Alcoi, Miguel Ángel Sánchez, president d’Ashproal, Juan Miguel Cortes, president de l’Assemblea Local Alcoi de la Creu Roja, i personal docent i estudiantil del Col·legi Sant Roc, centre que col·laborarà amb l’organització del projecte «Caminem junts».

Cal recordar que a les properes setmanes es viuran gran quantintat d’actes dins de la festivitat de Sant Maure Màrtir. Pot consultar tota la programación aci.

Església de Sant Maure

Església de Sant Maure

Moment de la roda de premsa