Des d’avui fins al 30 de novembre es poden votar les propostes viables que s’han recollit per als Pressupostos Participatius 2018. Després del procés de validació, són 26 les propostes seleccionables: 20 en l’apartat d’inversió i altres 6 en el de despesa corrent.

La votació telemàtica es realitzarà a aquesta direcció. Una vegada que l’usuari estiga registrat i haja rebut el correu electrònic de confirmació, podrà procedir a la selecció de les sis propostes; tres de cada àrea. Presencialment, la votació es podrà dur a terme a la Xarxa de Biblioteques Públiques, al Departament de Participació Ciutadana, al Servei d’Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC), i al Complex Esportiu Eduardo Latorre. Per a votar és imprescindible estar empadronat en Alcoi i tenir més de 16 anys.

Al llarg del dia 15 de desembre es coneixeran els resultats definitius i les propostes seleccionades.