Trialcoy ha organitzat per als dies 25 i 26 de novembre unes jornades de xarrades i tallers oberts a tot el públic. Els objectius que aquestes primeres jornades pretenen aconseguir són promoure la pràctica del triatló, natació, ciclisme i carrera, fomentar l’esport sempre en condicions de seguretat, prevenir accidents mitjançant el correcte manteniment del material i prevenir lesions mitjançant l’execució d’una correcta tècnica.

Les activitats estan dirigides a esportistes escolars, a partir de 4 anys, i adults sense límit d’edat. És possible assistir a unes activitats o unes altres segons interés.

Les inscripcions gratuïtes per a cada activitat per e-mail (trialcoyteam@gmail.com) i telèfon/whatsapp (616 219 501).

Al video de capçalera el regidor d’esports, Alberto Belda, el president del Trialcoy, Jorge Tendero, i el coordinador de les activitats, David Lopera ens donen tots els detalls. Al cartel teniu la programació de les jornades.

Cartell

Moment de la roda de premsa