La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha presentat les accions que des de la Tourist Info s’han dut a terme de cara a la imminent arribada del Nadal. En primer lloc, s’ha preparat una intensa campanya promocional amb la qual donar visibilitat al Nadal alcoià entre els viatgers de l’AVE de Madrid i València. També a la premsa, tant en la d’àmbit estatal, al diari EL MUNDO, com d’internacional, encartant la imatge promocional d’Alcoi Ciutat del Nadal a periòdics en anglés per tal d’arribar als residents estrangers de la costa. De cara a aquestes accions s’ha presentat una imatge promocional dissenyada per Toni Miranda, la qual s’utilitzarà en ‘mupis’ i tanques publicitàries.

Aquestes mesures, sumades a una tradicional programació nadalenca  que anirà en la línia d’obtenir el reconeixement d’Alcoi Ciutat del Nadal com a patrimoni de la humanitat.

Lorena Zamorano

Cartell per Toni Miranda