Aquest matí la Policia Local i els operaris han retirat els «petrils» i el semàfor que estava a La Beniata, obrint el trànsit en el carril que estava tancat des de principis 2017 quan, a conseqüència del fort temporal de pluja, neu i vent en la ciutat, es va produir un gran despreniment del vessant. També han pintat la senyalització horitzontal i han instal·lat el semàfor, que permet la circulació des de l’Avinguda País Valencià cap al carrer Alacant, tal com estava abans del tancament d’aquest carril.

Cal recordar que les obres de consolidació del vessant van finalitzar al mes d’agost. El Ministeri de Foment va demanar un informe geotècnic que acreditara l’estabilitat d’aquest. Després de comprovar els resultats, el Ministeri de Foment, a través de la Demarcació de carreteres, ha autoritzat la circulació pel carril de la Beniata que estava tancat, demanant unes obres complementàries que ja ha contractat l’ajuntament.