Aquest divendres 24 de novembre arriba a Alcoi el Black Friday, i amb ell la millor oportunitat per a realitzar les primeres compres de cara al Nadal. A la nostra ciutat en total seran 170 els comerços adherits a aquesta promoció, que oferiran als seus clients substancioses rebaixes en productes de plena temporada i un increment en el seu horari d’obertura, fins a les 21 h en molts dels casos.

El president de la Federació de Comerciants d’Alcoi, Paco Moltó, recorda que els consumidors tindran a la seua disposició uns 17.000 m² de superfície de venda, repartida pels barris de Santa Rosa, El Centre, la Zona Nord i l’Eixample. A més, els comerços adherits a la promoció tindran un distintiu i una decoració especial per tal d’orientar els consumidors.

La regidora de Comerç, Vanesa Moltó, ha destacat també la important tasca de l’altra entitat col·laboradora, la Cambra de Comerç, i ens recorda que «el comerç dóna vida als nostres carrers i dóna feina als nostres veïns».

Moment de la roda de premsa