Compromís ha anunciat una bateria de precs al Ple de la setmana que ve, encaminats a millorar la vida dels nostres barris. El regidor i portaveu de la formació ha declarat «En moltes ocasions els veïns del barri de Santa Rosa ens han fet arribar queixes referents a les males olors que des d’alguna fàbrica de la zona de Sant Benet acaben arribant al barri»

Per al regidor Ivorra «Aquesta situació ve repetint-se als últims anys, a més actualment estem a una situació meteorològica de baixes pressions que dificulta la dissipació d’aquestes olors, i per tant la població del barri de Santa Rosa ha de conviure amb elles, sent de vegades irrespirable».

Sobre la possible solució al problema, Ivorra confirma que «Demanarem al govern de Toni Francés que realitze els tràmits necessaris per a exigir a l’empresa que provoca aquestes males olors la instal·lació o la utilització si ja els té, de sistemes de filtratge o mecanismes que impedisquen l’eixida d’aquests. A més exigirem que es realitze per part del departament corresponent el seguiment i compliment de la normativa»