Torna a Alcoi el ja quasi tradicional Mercat de Nadal, que enguany tindrà lloc durant el pont de desembre, del dia 6 al dia 10, al Parc de la Glorieta en horari d’11.30 a 14.30 h i de 17 a 21 h.
Per davant cinc dies per a gaudir de danses, contacontes, ambientació musical, una xocolatada popular, nadaletes i, com a tancament de luxe, l’actuació de Pep Gimeno “El Botifarra”. Tot amb servei de ludoteca per als més menuts, tallers de carta als Reis Mags, photocall, burrets, dromedaris, atraccions ecològiques i una “minigranja”.
Al vídeo de capçalera la regidora de Comerç, Vanesa Moltó, fa un repàs de les activitats previstes; a més ha volgut agrair la tasca de les vora 23 entitats comercials de la ciutat que estaran presents en el mercat. El president de la Federació de Comerciants d’Alcoi, Paco Moltó, així com representants d’ACECA i de Cáritas, Núria Moltó i Santi Segura respectivament també ens parlen del mercadet.

Programació

Moment de la presentació del mercadet