El comerç d’Alcoi encara la temporada més important de l’any. La campanya nadalenca d’Alcoi torna enguany gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcoi, l’Associació Comarcal d’Empresaris de Comerços d’Alcoi (ACECA) i la Federació de Comerç (Alcoi Comercial).

En primer lloc, es realitzarà la campanya de premis directes. Tots els comerciants associats a alguna d’aquestes entitats tindran durant el temps que dure la campanya butlletes del Nadal Alcoià, en comprar lliuraran als clients un que es canviarà per premis directes que van des del rei que són 100 euros en compres al carbó que es podrà canviar per ‘Castanyes al carrer’.

En segon lloc s’ha preparat un nou concurs de Passades VIP al Tirisiti. Aquest concurs es realitza a través de Facebook. Es podrà participar en aquest concurs per veure el Tirisiti de dues formes distintes: primer des de dins, a la tramoia i després des del pati de butaques. Experiència completa.

Se sortejaran un total de 4 passes VIP per a dues persones cadascun. La funció serà el 9 de desembre.
Per a participar cal:
– Donar «m’agrada» a la pàgina d’Alcoi Ciutat del Nadal.
– Compartir aquesta publicació del concurs de Passes VIP per veure al Tirisiti.
– Tenir almenys un tiquet de compra d’un dels comerços associats a ACECA o a la Federació de Comerç.El sorteig es farà el 5 de desembre i es notificarà per Facebook.

També es repetirà la campanya d’Animació al carrer, 16 de desembre al matí a la Zona Nord, el 22 a la vesprada a Santa Rosa-Eixample i el 23 a la vesprada al centre. Aquest any hi haurà una carpa en cada zona on es repartiran castanyes torrades.

Expliquen tots els detalls al vídeo, la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, els presidents d’ACECA i la Federació de Comerç, Rafael Pérez i Paco Moltó, així com Rafa Miralles, de la Junta Directiva d’ACECA.

Moment de la presentació

Cartell