Begonya Domènec, pròxima regidora del grup municipal Compromís, ha manifestat la seua intenció de traslladar al govern de Toni Francés, les queixes rebudes pels veïns referents a l’arreplegada de fulles dels arbres.

Per a Begonya Domènec «a la Tardor hi ha gran quantitat de fulles d’arbre a terra, els operaris de la neteja intenten retirar-les amb gran esforç. Aquest esforç va en detriment de la neteja ordinària de les zones de treball habituals. Altres anys, s’ha reforçat la neteja amb major nombre d’operaris, però sembla que no és el cas d’enguany»

«Cal tindre en compte que l’acumulació de fulles a les voreres afavoreix els esvarons, a més a més, quant cauen unes gotes de pluja, com hui mateix, hem pogut veure dos accidents de persones majors que han caigut per l’acumulació de fulles a les voreres» finalitza Domènec.

A Compromís veiem necessari i urgent que es realitze una neteja viària en condicions, ja que al nostre parèixer i al de la majoria de veïns la ciutat continua molt bruta.