El carrer Terrassa ja arriba fins a l’Avinguda Joan Gil Albert. Aquesta ha estat una de les reivindicacions dels veïns dels darrers anys i ara ja és una realitat. És un tram de 12 metres d’amplaria amb voreres de 3 metres amb arbres i mobiliari urbà. A més té 10 places d’aparcament de vehicles.

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració del nou Supermercat ALDI a Alcoi. Tal com es va anunciar, aquesta empresa havia de realitzar la urbanització de la prolongació del carrer Terrassa.

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, destaca que «aquesta actuació respon a una demanda de la ciutadania de fa molt temps, obrim una nova artèria d’accés a l’avinguda de la Hispanitat, i millorem l’accés al barri en una zona amb molts serveis com centres de salut, centres educatius… Al mateix temps, i com sempre havia reivindicat aquest Govern, la urbanització no ha costat diners a les arques municipals sinó que, com tocava, ha estat assumida pels propietaris del solar corresponent».

Nou supermercat a la Zona Nord

El primer Edil, també ha parlat sobre la inauguració del nou espai comercial «amb aquesta actuació seguim recuperant capitalitat, i també millorem la dinamització econòmica i comercial de la ciutat com a capital de la comarca, a més de suposar la contractació de més persones».

El supermercat ocupa 1.800 metres quadrats del solar que té 4.000 m². També han construït un aparcament tant en l’exterior, d’unes 40 places, com en el semi soterrani, amb altres 120 places.